Alaplı ilçesine bağlı Kasımlı köyünde oturan Mehmet Ersoy, patpat olarak adlandırılan tarım aracı ile dün akşam saatlerinde geçirdiği kazada hayatını kaybetti. Sabah işe giden işçiler tarafında bulunan Ersoy'un cenazesi yapılan incelemenin ardından Alaplı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza Kasımlı köyünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre dün akşam saat 20.00 sularında evden Alaplı ilçe merkezine markete gitmek için patpat olarak adlandırılan tarım aracı ile evinden çıkan 44 yaşında ki Mehmet Ersoy bir daha evine dönmedi. Uzun süre bekleyen Ersoy ailesi cep telefonu ile aradıkları Ersoy' a ulaşamayınca önce gidebileceği kişileri daha sonra da çevrede arama yapmaya başladı. Aile, gece geç saatlere kadar süren aramaya rağmen Ersoy'a ulaşamadı.

 

ACI HABER SABAH GELDİ

Sabah işe gitmek için servise binen işçiler, yol kenarında devrilen patpatı fark etti. Araçtan inerek patpatı kontrol eden işçiler, patpatın yaklaşık 5 metre ilerisinde Mehmet Ersoy'un cansız bedeni ile karşılaştı. İşçiler durumu Jandarma ekiplerine haber verirken, olay yerine gelen ekipler kaza ile ilgili araştırma başlattı. Yapılan inceleme ve çalışmaların ardından Mehmet Ersoy'un cenazesini Alaplı Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.

 

Jandarma ekipleri kaza ile ilgili tahkikatı sürdürüyor. (Haber Cem Sürmeneli)