AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi.

Milletvekili Özcan Ulupınar;” Bayramlar sevgi ve hürmetin, yardımlaşma ve dayanışmanın eşsiz örneklerine şahit olduğumuz çok özel günlerdir.  Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. Bu anlamlı ve özel günlerde, akraba ve komşularımızın yanı sıra kimsesizlerimizi de ziyaret ederek Kurban Bayramı’nı ruhuna uygun yaşamalıyız. Bizler, bayramların ruhunu, bayramların vesile kıldığı paylaşma ve kardeşlik duygularını asırlar boyu içimize sindirmiş; bu atmosferi tüm yıla yaymış necip bir medeniyetin temsilcileriyiz. Bu nedenle, vatandaşlarımızın, zor durumda olan yardıma muhtaç insanlara da her zaman olduğu gibi bu bayramda büyük bir hassasiyetle yardım elini uzatacaklarından hiç şüphem yoktur. İnanıyorum ki, bu bayramda da bu ruhu gösterecek, birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılacak; kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir bayram geçireceğiz.

Saygıdeğer hemşerilerimle birlikte Kurban Bayramını bir daha kutlayacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, Kurban Bayramı’nın insanlığa, İslam âlemine, ülkemize sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.