Bir çok kişi ve kuruma katkı veren ve destekleyen Yazıcıoğlu Şirketler Grubu’na takdir ve teşekkür yağıyor. En son olarak da  Karadeniz Ereğli Kültürünü Tanıtma, Yayma ve Yaşatma Derneği ile Türk Kızılay’ı Ereğli Şubesi tarafından Şirket  Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu’na “Teşekkür” belgeleri verildi.

 

 

Yazıcıoğlu Şirketler Grubu ellerindeki olanakları paylaşmanın güzelliğini kamuoyundan aldığı “aferinler” ile zenginleştirmenin mutluluğunu yaşıyor. Bir çok kişi ve kuruma ellerindeki olanaklarla yardım etmeyi alışkanlık haline getiren Yazıcıoğlu Şirketler Gurubu’na bu kez  iki teşekkür plaketi birden verildi.

 

Karadeniz Ereğli Kültürünü Tanıtma, Yayma ve Yaşatma Derneği’ne dağıtılmak üzere 1 bin adet penye yardımında bulunan Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu; kendisine böyle bir imkân verdikleri için dernek yönetimine teşekkür etti.

Dernek Başkanı Hikmet Erlant’da  Yazıcıoğlu Şirketler Grubu’nun ilçeye olan katkılarının hiçbir zaman yadsınamayacağını belirterek, tüm Yazıcıoğlu ailesi adına İrfan Yazıcıoğlu’na teşekkür etti.

 

BİR ‘TEŞEKKÜR’ DE KIZILAY’DAN

 

Türk Kızılay’ı Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu’ndan övgüyle söz ederek; verilen desteklerin unutulmayacağını söyledi. Oktay’a teşekkür eden Yazıcıoğlu, “Sosyal sorumluluk anlayışımızın gereğini yerine getirmeye çalışıyoruz. Paylaşımı seviyoruz. İnsanlara bir nebze faydamız oluyorsa, onları güldürmeyi başaramıyorsak bile en azından tebessüm etmelerini sağlayabiliyorsak; bizim için bundan büyük bir mutluluk olamaz” sözleriyle konuştu.