Kapalı pazaryerine giden yolun asfalt öncesi alt yapı çalışmalarının yapıldığını belirten Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, söz konusu alandaki mahkeme sürecinin devam ettiğini söyledi.

Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, gazeteniz Önder'in merkez bürosunu ziyaret ederek Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş ile görüştü. Gazetenin kuruluş yıldönümünü kutlayan Güngör, Gülüç'deki Kapalı Pazaryerinin durumu hakkında da bilgi verdi.
Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Gülüç Kapalı Pazaryerinin yol güzergahında asfaltlama çalışmasının yapılacağının bunun için ise alt yapısının hazırlandığını söyledi. Kapalı pazaryerinin alanının kamulaştırmasının tamamlandığını ancak 2 kişinin kamulaştırma ücretlerine itiraz ettiği gerekçesi ile sürecin mahkemelik olduğunu belirten Güngör yaptığı açıklamasında şunları söyledi: Gülüç'de kapalı pazar yerinin yolu yapılıyor, asfaltlama öncesi kanalizasyon ve su hatlarının döşemesi gerçekleştiriliyor, daha sonra asfaltlama gerçekleştirilecek. Yaklaşık 800 metre mesafedeki yolun tamamlanmasının ardından kapalı pazaryerinin önündeki büyük bir engel de kalkmış olacak. Yalnız sıkıntımız kamulaştırma sonrası 2 tane mal sahibi verdiğimiz parayı kabul etmedi diğer hak sahiplerinin tamamı paralarını aldı. Fazla para istedikleri için bizde mahkemeye verdik, mahkeme süreci devam ediyor. 2012 Kasım ayında mahkemesi var. Bunların da çözüme kavuşmasının ardından kapalı pazaryeri açılmış olacaktır dedi.