Vatan Partisi Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Alev Aksu Genel Başkan Doğu Perinçek'in 27 Şubat Cumartesi günü ilçeye gelerek "Terör, Yeni Anayasa ve Bölgesel Çözüm" konulu konferans vereceğini bildirdi.

Perinçek'in Mavi Organizasyonda saat 14.00'de konuşacağını belirten Alev Aksu, Ankara'da yaşanan terör saldırısını lanetlediğini de ifade ederken şöyle dedi:

"Türkiye kesin bir kararlılıkla PKK'yı hendeklere gömmektedir. Aynı zamanda Suriye'nin kuzeyinde bir ABD - İsrail koridoru oluşturulmasına karşı Türk milleti birleşmektedir. Bu koşullarda bölücü terör örgütünü Türkiye'nin üzerine süren güçlerin bazı yanıtlar vermesi yaşadığımız sürecin doğasına uygundur. Bu terör eylemleri boşunadır. Türkiye bu süreçten vatan bütünlüğünü gerçekleştirerek çıkacaktır. Bu terör eylemleri milletimizi daha sıkı kenetlenmeye ve daha sıkı bir mücadeleye çağırmaktadır. Artık devlet ve milletçe topyekün mücadele zamanıdır. Bu kararlılığımızı bir kez daha ifade ederek Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve milletimize başsağlığı diliyoruz."