: Çaycuma Belediyesi, ZKÜ Çaycuma Meslek Yüksek Okulu ve Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa hazırladığı “Pratik İngilizce Kursu” başladı.
Çaycuma Belediye Meclis Salonu’nda verilen kursa Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve idari amirler de katıldı.
İlk derste Belediye Başkanı Mithat Gülşen, ZKÜ Çaycuma Meslek Yüksek Okul Müdürü Hikmet Yazıcı, ZKÜ İngilizce Bölüm Başkanı Murat İnce, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zülfikar Uçar, Müdür Yardımcısı Özkan Yıldım, ZKÜ İngilizce Öğretim Görevlisi Şirin Kılınç, Belediye Meclis üyeleri, belediye daire müdürleri, amirleri ve memurları ve basın mensupları katıldı.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Veysel Özkan, yaptığı konuşmada, Çaycuma’da ve belediyede böyle bir çalışmanın ilk olduğunu, “Pratik İngilizce Kursu”nun Halk Eğitim Müdürlüğü, Çaycuma Meslek Yüksek Okulu ve ZKÜ İngilizce Bölüm Başkanlığınca ortaklaşa düzenlendiğini söyledi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zülfikar Uçar de konuşmasında, “Kurumlararası birlikte yapılan bu çalışma ilk olarak Çaycuma Belediyesi’nde gerçekleştirdik. Bu çalışmamıza destek veren ZKÜ İngilizce Bölüm Başkanı Murat İnce’ye ve Öğretim Görevlisi Şirin Kılınç’a ve MYO Müdürümüz Hikmet Yazıcı hocama teşekkürlerimi arz ediyorum. Bu gibi çalışmaların diğer kurumlarımızla da yaygınlaşmasını temenni ediyorum. Halk Eğitim olarak birçok dallarda halkımızı bilinçlendirmek ve eğitmek adına kurslarımızı açıyoruz. Birçoğunu da faaliyet alanımıza aldık. Son çalışmamızda da ‘Operatör Ehliyet Kursu’nu belediyemiz garajında bulunan forklift ve kazıcı operatörü ehliyet kursu için Belediyemizle mutabakat imzaladık. Kursumuzun hayırlı ve verimli olacağına inanıyorum” dedi.