Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Belediyespor'da takımın gol silahı Doğan Çift, kalan maçları kazanacak güçte olduklarını belirterek, pes etmeyeceklerini söyledi. Doğan, Son 3 karşılaşmamızdan galibiyetle ayrılacağız. Bu maçların ilk adımı Arsinspor olacak dedi.
Grupta son haftalarda çıkış yakalayan Kilimli Belediyespor, bu çıkışı hafta sonu Arsinspor maçıyla sürdürmenin peşinde. 7 maçta hanesine 12 puan yazdıran temsilcimiz, son 5 haftada hiç yenilmedi. Yakaladığı bu istikrarla da ateş hattının üstüne çıkan Kilimli Belediyespor, son haftalara yaklaşılan grupta düşmemek için kritik 3 karşılaşmaya çıkacak. Hafta sonu bu maçlardan ilkini sahasında Arsinspor ile oynayacak temsilcimiz, ardından Kahramanmaraşspor deplasmanına gidecek. 37'nci haftayı maç yapmadan bay geçecek olan sarı-siyahlı takım, son hafta evinde Belediye Bingölspor ile karşılaşacak. Bu karşılaşmalardan 7 puan hedefleyen Kilimli Belediyespor, ligde tutunma planları yapıyor.
GOL YÜKÜNÜ TEK BAŞINA ÇEKİYOR
Takımın 10 golle en golcü ismi olan Doğan Çift, ligde kalacaklarını belirtti.  Sezon başında Sürmenespor'dan transfer edilen Doğan, bu sezon Kilimli Belediyespor'da takımın gol yükünü tek başına çekiyor. 23 yaşındaki Doğan Çift, geride kalan 34 haftada fazla forma şansı bulamasa da, 10 golle takımın golcüsü… Sarı-siyahlı forma altında 23 maça çıkan Doğan, bu maçların sadece 15'inde ilk 11'de forma giydi. Son olarak İstanbulspor A.Ş.'ye son dakikalarda attığı golle takımına bir puan kazandıran Doğan, gol sayısını 10'a çıkarttı. Takımın zorlu deplasmandan kendisinin attığı golle bir puan çıkarmasının mutluluk verici olduğunu söyleyen Doğan, Şükürler olsun ki bir puanı attığım golle kazandık. Klişeleşmiş bir söz olacak, ama gol atmamdan çok, takımın puan kazanması daha önemliydi. İstanbulspor A.Ş. maçını artık geride bıraktık. Önümüzde Arsinspor ile oynayacağımız çok önemli bir karşılaşma var. Arsinspor'u da yenip pes etmediğimizi göstermek istiyoruz dedi.
ERDİNÇ VE KADER CEZALI
Kilimli Belediyespor'da Erdinç ve Kader, İstanbulspor A.Ş. maçında gördükleri sarı kartla toplamda 4 sarı karta ulaştıkları için cezalı duruma düştüler. Bu iki oyuncu, hafta sonu Arsinspor ile oynanacak kritik maçta takımlarını yalnız bırakacak.