Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından Kestaneci, Kepez Mahalleleri’nin ardından Ömerli Mahallesi Kaynarca Toplu Konutları Meşelik mevkinde yapılan üçüncü piknik alanı ve halı saha düzenlenen törenle ile hizmete açıldı.

 

OTOBÜSLERDEN ÜCRET ALINMADI

Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından Kestaneci, Kepez Mahalleri’nin ardından Ömerli Mahallesi Kaynarca Toplu Konutları Meşelik mevkinde yapılan üçüncü piknik alanı ve halı saha Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belediye Meclis üyeleri, adayları, partililer ve kalabalık vatandaş topluluğu ile açıldı. Sabahın erken saatlerinden itibaren Ereğli Belediyesi karşısından Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifine kayıtlı halk otobüsleri ile piknik alanına gitmek isteyen vatandaşlar ücretsiz olarak götürüldü.

 

KONUK SANATÇILAR COŞTURDU

Piknik açılışına konuk olarak katılan ünlü sanatçılar Seçil, Zafer Peker ve Sarı Saçlı Mavi gözlüm isimli şarkısı ile Tüm Türkiye’nin beğenisini kazanan Faruk Demir de piknik açılışına katılarak destek verdiler.

 

SOSYAL BELEDİYECİLİĞE ÖNEM VERİYORUZ

Konuya ilişkin Kdz.Ereğli Belediyesi’nden gönderilen yazılı açıklama şu şekilde: Başkan Posbıyık piknik alanına alkışlar eşliğinde girerken vatandaşları selamladı.  Başkan Posbıyık,  açılışta alkışlar eşliğinde yaptığı konuşmasında Belediye hizmetlerinden bahsederek, “Önce Kestaneci Mahallesi’nde piknik alanı açtık. Bölgemizde örnek bir piknik alanı yaptık. Ardından Kepez tepesinde yerimiz vardı orada yaptık. Halkımız onu da çok beğendi. Ardından Kaynarca Konutları yanındaki meşelikte böyle bir piknik alanı yaptık. Bugün bunun açılışını yapıyoruz hemen piknik alanının yanında büyük bir halı saha yaptık.  Piknik alanlarımız bitmeyecek belediyemize ait alanlarda bu tür piknik alanlarını artıracağız.

 

“SEVGİNİZE VE İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM”

Bu çalışmalarımız halkımızın büyük bir beğenisini kazanıyor. Bugün de bizi yalnız bırakmadınız. İnanılmaz bir kalabalık. Sevginize ilginize desteğinize şükranlarımı sunuyorum.  Ereğli ben göreve başladığımda 15 Mahallesi vardı bugün 31 mahallesi 110 bin nüfusumuz var. Hedefimiz Ereğli’ye daha çok hizmet edebilmek. Tecrübemizle yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Sosyal belediyecilikte de önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu yaşam alanlarının yanısıra cenaze  hizmetleri, evde bakım ve sağlık hizmet konusunda da örnek hizmetler yapıyoruz.

 

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATI

Temel belediyecilik hizmetlerinin yanında mezarlıklarımızda, sosyal yaşam alanlarında da çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bugün bizi yalnız barıkmadınız. Sizlerle gurur  duyuyorum. Önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçimde ben ve ekibimiz yine sizlerden destek bekliyoruz. Bu desteği Ereğli için bekliyoruz. Her zaman dediğim gibi yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı.  4 dönemdir parti yarımı gözetmeksizin bana sahip çıktınız bu dönemde de sahip çıkacağınıza inanıyorum. Ereğli’ye hizmet yolunda durmak yakışmaz. Hizmetlerimizle yolumuza devam edeceğiz.”

 

Başkan Posbıyık ve beraberindekiler daha sonra Kaynarca Toplu Konutlarında yapılan halı sahasının açılışını yaptı.