İstanbul Zonguldaklılar Derneği'nin organize ettiği piknik şöleni için son aşamalarını yaptı.
Uzun süredir büyük özveri ve çaba ile hazırlıklarını sürdüren, İstanbul Zonguldaklılar Dernek Başkanı Orhan Bayraklı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 31 Mayıs Pazar gününü gerçekleşecek olan "İstanbul Zonguldaklılar Derneği Piknik Şöleni" gününü beklemeye başladılar. Daha önceki günlerde Zonguldak'a giden Bayraklı ve ekibi, burada birçok önemli isimlere ziyaret ederek piknik şenliği dolayısıyla davette bulundu. Zonguldaklı sanatçılardan, Ramazan Aydemir ve İsa Muslubaş'ın olacağı şölende yöresel oyunlar ve çalgılar olacak
Bayraklı, tüm hemşerilerini, 31 Mayıs Pazar günü İstanbul Arvavutköy'de gerçekleştirilecek İstanbul Zonguldaklılar Derneği Piknik şölenine davet etti.

SON PROVA YAPILDI
67 Kanal Z den canlı olarak yayınlanacak olan piknik şöleni, eşine rastlanılmamış güzel görüntüler olacak. 40-50 yıl önce Zonguldak yöresine ait düğünün canlandırılacağını söyleyen Bayraklı, "O yıllardan bu yana görmediğimiz geleneğimizi ilk defa bizler gerçekleştirerek, Zonguldak kültürünü yaşatacağız" dedi.Dernek Başkanı Orhan Bayraklı ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Mehmet Gökay ile Muharrem Aydın, Piknik şenliği çerçevesi içerisinde düzenlenecek olan atla gelin alma töreninin son hazırlıkları, geline "allık" giydirilerek yapıldı.
YOĞUN OLMASI
BEKLENİYOR
Yaklaşık üç yüz bin Zonguldaklının yaşadığı İstanbul'da piknik şöleni için çok sayıda Zonguldaklının gideceği bildirildi. Ayrıca bazı ilçelerden piknik alanına araçlar kaldırılacak.
Gaziosmanpaşa'daki dernek binasının önünden saat 07:30 da araç kaldırılacak. 11:00 da ise piknik şöleni başlayacak.
İstanbul Zonguldaklılar Derneği piknik şöleni için adres ve iletişim bilgileri: Terkoz yolu üzeri  Eski Edirne asfaltı (Tayakadın Piknik Alanı 2) Arnavutköy/İstanbul