Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği’nin Alaplı Belediyesi ve diğer belediyelerle işbirliği yaparak düzenlediği ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası’nda, Zonguldak genelinde birinciliği elde eden Alaplı Çatak İlköğretim Okulu ödülünü aldı. 155 kilogram atık pil toplayarak kampanyaya katılan Çatak İlköğretim Okulu’na,  masa tenisi masası ödülünü Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu verdi. Çatak İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek, başarılarından dolayı okul idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri kutlayan Belediye Başkanı Çimenoğlu, masa tenisi masası, raket ve masa tenisi toplarından oluşan ödülü Okul idarecilerine teslim etti. Atık Pil Toplama Kampanyası’nda en başarılı ilçenin Alaplı olduğunu ifade eden Çimenoğlu, “Zonguldak genelinde, Çatak İlköğretim Okulu birinciliği, TOKİ Okçular İlköğretim Okulu da ikinciliği elde etti. TOKİ Okçular İlköğretim Okulu’na geçtiğimiz günlerde, kazandıkları satranç takımı ödülünü vermiştik. Bugün de Çatak İlköğretim Okulu’na ödülünü vermenin mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. İlçemizden 5 okul, 47 okulun katıldığı Atık Pil Toplama Kampanyası’nda,  ilk 10 arasında yer aldı. Bu başarı, Alaplı’nın, çevre temizliğine, doğal kaynakların korunmasına gösterdiği hassasiyetin bir göstergesidir” dedi.
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, öğrencilerle kısa bir süre de masa tenisi oynadı.  Öğrencilerden, masa tenisinde başarılar beklediğini belirten Çimenoğlu, “Okulunuzda, masa tenisinde derece almış öğrencilerimizin olduğunu öğrendim. Bu yeni masa tenisi masasıyla, inanıyorum ki, başarınız daha da artacak.
Biz de başarılı olmanız için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi. Çatak İlköğretim Okulu Müdürü Hamza Er de, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’na teşekkür etti.