Alaplı Belediyesi, sosyal ve kültürel faaliyetlerini artırarak sürdürüyor. Çocuklara ve gençlere yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerini yoğunlaştıran Alaplı Belediyesi, bunlara bir yenisini daha ilave ederek, Eti Çocuk Tiyatrosu’nun “Pinokyo” isimli oyununu Alaplılı çocuklarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Eti Çocuk Tiyatrosu’nca pek çok yerleşim biriminde sahnelenen; Carlo Collodi’nin yazdığı, Eylem Canpolat ve Mine Özgen’in uyarladığı, Ünsal Sicilli’nin yönettiği “Pinokyo” 9 Aralık 2010 Perşembe günü iki seans halinde Alaplı’da da sahnelenecek. Eski Tansa binası üzerindeki Belediye Kültür Salonu’nda saat:11.00 ve saat:13.30 seansında sahnelenecek oyunu, tüm çocuklar ücretsiz olarak izleyebilecek.

Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, özellikle çocukları ve gençleri eğitici ve öğretici, bilinçlendirici sosyal ve kültürel faaliyetlere büyük önem verdiklerini belirterek, “Özellikle çocuklarımız ve gençlerimize yönelik olarak, çok sık aralıklarla tiyatro, söyleşi, konferans gibi sosyal ve kültürel etkinlikler düzenliyoruz. Belediyemizin organizasyonunda Eti Çocuk Tiyatrosu da ilçemizde ‘Pinokyo’yu sahneleyecek. Bu oyunu izlemeye tüm çocuklarımızı davet ediyorum. Etkinliklerimiz bundan sonra da artarak devam edecek” sözleriyle konuştu.