Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belediye Plaj Kampı Tesislerinde düzenlenen, meclis üyeleri, belediye personeli, CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal ve ilçe yöneticileri, Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever ile partililerin katıldığı, 'Birlik ve Beraberlik Balık Partisi'nde yaptığı konuşmasında, kaynaşma adı altında bu etkinliği düzenlediklerini önümüzdeki süreçte partinin delegeleri ile de bir araya geleceklerini belirtti.

'Yarın gazeteciler seçim açılışı yaptılar, seçime hazırlanıyorlar diye farklı şeyler yazabilir. Herşeyi söyleyebilirler' sözleri ile başladığı konuşmasında, 'Her zaman bir araya gelemiyoruz. Dostlarımıza ulaşmaya çalıştık ve bir balık partisi yapalım dedik. Balık yiyelim, sohbet edelim, saflarımızı daha da sıklaştıralım düşüncesiyle bu yemeği düzenledik. İlerleyen günlerde delegelerimize de yemek vermeyi ve daha çok bütünleşmeyi düşünüyoruz. Birlik ve beraberlik buluşmalarının hep devam etmesini temenni ediyorum' dedi.

Balık ikramlarının ardından canlı müzik eşliğinde Neriman Posbıyık ve Meclis Üyesi Özkan Özyağcılar birlikte şarkı söylediler. Davetliler gece boyunca yerel müziklere de pistte eşlik ederken Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'da basın masasına gelerek uzun bir süre gazeteciler ile sohbet etti.