Zonguldak'ta ağır kış koşullarında büyük tahribat gören Kapuz Plajı Sosyal tesislerinin bakım ve onarım çalışmaları sürüyor.
Zonguldak Belediyesine ait ve her gün binlerce insanın denize girip dinlendiği Kapuz Plajı Sosyal Tesisleri bu sene çok yoğun geçen kış sezonun ardından yeni sezon bakım onarım ve bir çok yeniliklerle yeni sezon çalışmalarını sürdürüyorlar. Plaj Tesis Amiri Hayri Topçuoğlu,45 gündür bakım onarım çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi. Bu sene son 30 yılın en büyük kışını yaşadıklarını hatırlatan Topçuoğlu, Yaklaşık 45 günden bu tarafa ben ve ekip arkadaşlarımızla birlikte plajımızı başta kabinlerimiz, duşlarımız olmak üzere tepeden tırnağa bakımdan geçirdik ve yeniledik. Çevre düzenlemesinin yanı sıra engelli vatandaşlarımız için iki adet tuvalet yaptırdık dedi.
Topçuoğlu, halkın bu sezon rahat, huzurlu ve temiz bir ortamda denize girebilmesi için 15 Haziran 2012 tarihinden itibaren arıtma sisteminin de faaliyete geçeceğini kaydetti. Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'in de kendilerine her konuda destek verdiğini belirten Topçuoğlu, Başkan Akdemir'in çalışmalardaki son durumu görmek için plaja gelerek incelemelerde bulunduğunu ifade etti.