Zonguldak Platformu Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz'ı ziyaret ederek, yapılan terör olaylarını kınadı.
Ziyarette konuşma yapan Zonguldak Platformu üyesi ve Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Şerafettin Nas, Son zamanlarda artan bu terör olayları ülkemizin birliğini, dirliğini halkımızın tedirginliğini ortaya koymaktadır. Fakat bizler bu terör olaylarını ve yaşanmakta olan sıkıntıları görmekte, birbirimizin sonuna kadar mücadele eden halkımızla devletimizin yanında olduğunu, halkımızın daha da çok bütünleştiğini bildirmek adına şehit ailelerini derneği başkanını ziyaret etmek için geldik. Bu anlamda biz basın açıklaması yapmak istemedik. Burada hem başkanıma hem de şehitlerimize destek verme adına ülkemizin bütünlüğünü bozacak hainleri kınamak için burada bulunuyoruz. Tabi ki söylenecek çok şey var, ateş düştüğü yeri yakar. Fakat biz buna rağmen bu evlatlarımıza sahip çıkmak, ülkemize, vatanımıza sahip çıkma adına buraya geldik. İçimiz yanıyor. Buna rağmen dimdik tüm Türkiye ayakta olduğunu bir kez daha söylemek istiyorum dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehit Aileleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Yorulmaz, Orucumuzu tuttuk. O ay içerisinde her gün şehit haberleriyle iftar açtık. Gerçekten şehit ailelerinin ve gazilerin yaşadığı durum vahim bir durumdur. Ama bugünde bize bu sivil dernekler başkanları ziyaret ettiler. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Biz bu acıyı kendimiz iç içe yaşıyorduk. Şunu fark ettik bugün burada, diğer sivil derneklerde bizim gibi bu terörü lanetlemek, nefretle kınadığımızı bir kez daha hep beraber söylersek biz daha çok mutlu oluruz. Son zamanlarda bazı siyasi milletvekilleri bile o dağdaki o hainleri bile kucaklayabilecek dereceye kadar geldiler. Bu ülkenin vergileriyle beraber maaş alan insanlar bile bunu yapmakta, buradan nefretle kınıyoruz. Bizim inancımız sonsuz. İnşallah bununda sonu gelir, bu insanlar var olduğu müddetçe, bu millet ordusuna ve milletine bağlı olduğu müddetçe. Sadece diyoruz ki biz Türk milletinin başı sağolsun. Toplum olarak sahip çıkarsak ben öyle zannediyorum ki terörü kökünden biter. Aramızda Ermeni kökenli hainler var. Bunu kimseye mal etmeye gerek yok. Bunu siyasetçilerde biliyor. Bir an evvel bu terörün kökünden kazınması gerekiyor. Ziyaretlerinden dolayı bizleri çok mutlu ettiler diye konuştu.
Ardından ziyarette konuşma yapan Zonguldak Platformu Sözcüsü ve Karaelmas Gazeteciler Derneği başkanı Osman Sav ise Ateş artık düştüğü herkesi yakıyor aslında. Tabi biz iç içe olduğumuz için, içimiz yandığı için bunu göstermiyorduk. Ama göstermekte gerekiyormuş, biz bunu anladık. Bu ziyaretimizde zaten yanınızda olduğumuz için, bizimde içimizin yandığını hissettirmek, göstermek. Gerçekten son zamanlarda terör olaylarının artması içimizi daha çok yakmaya başladı. İnşallah bir an önce bu terör olayları biter. Destekçileri cezasını bulur.
Türkiye'miz terör belasından Allah'ın izniyle bir an önce kurtulur da artık önümüze bakarız diye düşünüyoruz. Şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Geriden kalanlara sabır diliyoruz şeklinde konuştu.