Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'i makamında ziyaret eden Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen yılın Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Gülşen'i kutladı.
Çaycuma Belediye Başkanı ziyaret eden AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen beraberinde Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi ve Karapınar Belediye Başkanı Ercan Kınanç ile birlikte Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından yılın en başarılı Belediye Başkanı seçilen Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'i makamında ziyaret ederek tebrik etti. 500 Belediye Başkanı arasından birinci seçilmesinden dolayı Gülşen'i kutladıklarını belirten Türkmen, "Çaycuma'nın tanıtımına katkı veren Gülşen'in daha şevkle çalışacağına inanıyoruz. Belediye Başkanlarımız fırsat verilirse nelerin yapılabileceğini çok iyi gösteriyorlar. Gülşen'in başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.
Üçüncü kez en başarılı Belediye Başkanı seçilen Başkan Gülşen ise duygularını şöyle ifade etti:
"İlçemizin ne kadar değişip geliştiğini göstermek Bizim için artı değerdir. Bu ödüller bizim sorumluluğumuzu daha da artırıyor.
Aslında bütün Belde Belediye Başkanlarımız da bu ödüle layık. İlçemizin il dışında ne kadar tanıtsak o kadar iyidir" diye konuştu.