Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, düzenlenen kampanyada kan bağışı yaptı. Kampanyaya Emniyet Müdürlüğü personelinin yanı sıra sivil vatandaşlar da ilgi gösterdi.

Kızılay Kdz. Ereğli Şubesi ve Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenledi. Polis memurlarının yanı sıra sivil vatandaşlar da kampanyaya bağışları ile destek verdi.
Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına polis memurları sabah saatlerinden itibaren destek verirken, görevde olan polis memurları ise öğle yemeği saatlerini, kan bağışında bulunarak geçirdi. Kampanya hakkında ve kan bağışında bulunmanın yararları konusunda bilgi veren Kızılay Kan Bağış Merkezi Doktorlarından Mehmet Günaydın, bir gün herkese kan lazım olabileceğini hatırlattı. Günaydın, "Bugün Kızılay Kan Bağış Merkezi olarak Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenledik. Gösterilen ilgiden hayli memnunuz. Halka açık olan bir organizasyon aynı zamanda kampanyamız." dedi.
Kızılay Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay ise kampanyanın düzenlenmesine katkı veren Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak ile kan bağışında bulunan polis ve sivil vatandaşlara teşekkür etti.