AKP Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, Emniyet Teşkilatının son dönemlerde mafyaya yönelik ciddi bir çalışma içerisinde olduğunu ve cezaevlerinin bu kişilerce doldurulduğunu belirterek emniyet teşkilatına teşekkür etti.

AKP Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, Çaylıoğlu Belediye Başkanı Rıfkı Gültekin, AKP'li Ereğli Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Yöneticileri, Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine yeniden başlayan Niyazi Koçak'ı makamında ziyaret ederek başarılar dilediler. AKP Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanmasının ardından yurt dışında görev alan ve bu görevin tamamlanmasının ardından yeniden İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Niyazi Koçak'a başarılar dilerken, "Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizin sorunlarının çözümünde hareket ediyoruz. Bundan önceki müdürümüz Erkan Tektaş'ın da başarılı çalışmaları oldu. Üzerimize düşen sorumluluğu her zaman yapmaya hazırız, emniyetimizin her konuda da yanındayız" dedi.
Son yıllarda Emniyet Teşkilatının başarılı çalışmalara imza attığını ve mafyadan ülkeyi kurtardığına vurgu yapan AKP Ereğli İlçe Başkanı Şahin, "Son 4-5 yıl içerisinde mafyalar temizlendi, en azından yeraltına çekildiler, biz bilmiyoruz görmüyoruz. Gözümüzün önünde bunlar cereyan ediliyordu, yaralamalar, öldürmeler yaşanıyordu. Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığımızın açıklamasında aklıma kalan binlerce irili ufaklı mafya şuan cezaevinde açıklaması. Cezaevleri doldu, bu polisimizin iyi çalıştığını gösteriyor, bu da bir başarıdır" sözlerine İlçe Emniyet Müdürü Koçak, "2000-2001 yılında Avrupa Birliğine giriş süreci ile birlikte hukuki olarak çok büyük değişiklikler yapıldı. Yetkimizin genişletilmesi bu konuda yapılan düzenlemelerle bu akabinde oldu" sözleri ile yanıt verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Koçak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.