Zonguldak Asayiş Şube Müdürlüğüne Bağlı Hırsızlık Büro amirliği görevlilerinin dikkati hırsızlık olayını meydana çıkardı. Zonguldak'ta meydana gelen olayda devriye görevlerini ifa eden hırsızlık büro amirliği görevlileri bir şahsın elinde çuvalla hızlı bir şekilde yürüdüğünü görmesi üzerine şahıs durdurdu, yapılan kimlik kontrolünde şahsın D.V. isimli şahıs olduğu anlaşılırken, şahsın elindeki çuval incelendiğinde çuval içerisinde elektrik kablosu görüldü. Şahsa elektrik kablosunu nereden aldığının sorulduğunda diğer şüpheli S.Z. isimli şahsın ismini verdi. S.Z. isimli şahsın polis tarafından alınan ifadesinde, kendisinin bir işyerinde çalıştığını, yağmur evlerde elektrik tesisatı işini yaptıktan sonra artan kablolardan kazanç sağlamak için diğer şüpheli şahsa teslim ettiğini, patronunun ve kabloların asıl sahibi olan K.B. isimli şahsın haberinin olmadığını beyan etti. İşyeri sahibi ise şahıstan şikayetçi olmaması üzerine şahıslar ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

VURDU KAÇTI
Zonguldak'ta meydana gelen olayda park halindeki araca çarpmak suretiyle hasar oluşturduğu iddiasıyla 1 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgilere göre müşteki S.B., aracını 28.03.2013 günü saat 11.15 sıralarında park ettiğini, daha sonra saat 11.30 sıralarında aracın kendi aracının sol dikiz aynasına çarparak zarar verdiğini ve olay yerinden ayrıldığını iddia ederek şikayetçi oldu. Aracın O.D. isimli şüpheli şahsa ait olduğu tespit edilirken ulaşılamayan şüpheli şahıs ise polis tarafından aranıyor. Olay ile ilgili soruşturmanın ise sürdürüldüğü belirtildi.

ÖĞRETMENİNDEN
ŞİKAYETÇİ OLDU

Zonguldak'ta kasten yaralama suçu ile polis tarafından işlem yapıldı. Önceki gün saat 14.00 sıralarında meydana gelen olayda mağdur K.A. avukat huzurunda alınan ifadesinde, kendisinin 10'ncu sınıfa gittiğini, sınava çalışmak için rehberlik derslerine giren O.A. isimli öğretmenlerinden izin istediklerini, öğretmenlerinin izin vermesi üzerine ders çalışmaya başladıklarını, bir müddet sonra öğretmeninin kendisini çağırdığını ve kendisine sen kopya hazırlıyorsun diyerek ince uçlu pilot kalemle kolunu yazmaya başladığını iddia ederek şikayetçi oldu. Mağdur şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığına dair doktor raporu alınırken olay ile ilgili ise soruşturma açıldı.


İŞYERİNİN KAPISINI ÇALACAKTI
Soğuksu'da bir işyerinin alüminyum kapısı kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalınmak istendi. Alınan bilgilere göre müşteki, kendisine ait yıkılmak üzerine olan işyerinin alüminyum dış kapısının çalınmak üzere sökülmüş olduğunu beyan etti. Konuyu bilgi veren M.Ç. isimli şahsın alınan ifadesinde, babasına ait olan işyerinin yakınlarında bulunduğu esnada 25-30 yaşları arasında 1.60 boylarında esmer tenli bayan bir şahsın işyerlerinden çalınan kapıyı işyerine bırakarak oradan kaçtığını beyan etti. Olayı gerçekleştiren bayan ise polisler tarafından aranıyor.

KOM'DAN BİR BAŞARI DAHA
Ereğli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri başarılı bir operasyona daha imza attı. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği, H.H. isimli şahsın araçla uyuşturucu madde getireceği bilgisi elde almasının ardından, Tersaneler bölgesi Alaplı girişinde bulunan benzin istasyonu yanında uygulama noktası oluşturdu. Bahse konu aracın geldiğinin görülmesi üzerine araç durdurulurken araçta bulunan V.D., M.S.T., H.H., isimli şahısların yapılan üst aramasında herhangi bir suç unsuruna rastlanılmazken araç içerisinde yapılan  aramalarda ise toplam ağırlığı 932,96 gram Gonca esrar maddesi ele geçirildi. 3 Kişi polisler tarafından gözaltına alındı. Olay ile ilgili tahkikat ise sürüyor.


YOLDA YÜRÜRKEN!..
Ereğli'de meydana gelen olay bu kadar da olmaz dedirtenlerden. Önceki gün saat 11. 00 sıralarında İ.M. isimli şahıs yaşlılar kıraathanesine gittiği esnada Y.S. isimli şahsın kendisinden para istediğini, para vermeyince şahsın kendisini darp ettiğini iddia etti, Şüpheli Y.S. ise F.S. ile nikah kıymak üzere nikah salonuna gitmek üzere sahil bandında yürüdükleri esnada fermuarını kapatarak sahilde bulunan tuvaletten çıkan İ.M. isimli şahsı gördüğünü, müştekiye ne yaptığını sorduğunda şahsın kendisine hakaret ettiğini ve yumruk attığını, kendisinin de müştekiye ittiğini ve şahsın yere düştüğünü iddia etti. Olay ile ilgili iki tarafın da alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldıkları öğrenildi.