Zonguldak Fatih Halk Eğitim Merkezi tarafından polis memurlarına yönelik işaret dili kursu açıldı. 
Zonguldak Fatih Halk Eğitim Merkezi tarafından polis memurlarına yönelik, Zonguldak Özel Eğitim Meslek Lisesi İşitme Engellileri Okulunda işaret dili kursu açıldı. Açılışa; Zonguldak Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Osman Yılmaz, Zonguldak Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zülfikar Uçar, polis memurları katıldı. Kurs açılışında konuşma yapan Zonguldak Fatih Halk Eğitim Merkezi Müdürü Zülfikar Uçar, Polis memurlarımıza yönelik işaret dili kursu açılımı için buradayız. İstek olduğu takdirde ilerleyen zamanlarda sağlık memurlarına ve diğer kurumlara da işaret dili kursu vermeyi düşünüyoruz. Kursumuz ücretsizdir. Özel Eğitim Meslek Lisesi İşitme Engellileri öğretmenlerine, emniyet müdürlüğüne ve kursa katılan polis memurlarına teşekkür ediyorum dedi.
Ardından konuşma yapan Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Yılmaz ise, Halk eğitimin çok fazla faaliyeti var. Bu kursumuzda bunlardan biridir. Gönüllü olduğumuz projeydi.
Sizler yeni iletişim becerilerini geliştirmek adına buraya geldiniz. Bu kurs iş hayatınızda ve normal hayatınızda sizlere yardımcı olacaktır.
Ben sizlere bu kursa katıldığınız için teşekkür ediyorum diye konuştu.