Türk Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Kasımlı İlköğretim Okulunda etkinlik düzenlendi.
Etkinlikte konuşan Kasımlı İlköğretim Okul Müdürü Erdal Yılmaz, Her yıl 10 Nisan öncesi ülkemizin dört bir yanında görev yapan emniyet mensuplarını heyecanlandığı gibi bizlerde ülkemizin bu köşesinde öğrencilerimizle heycanlanıyoruz. Bizler Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğümüzü kardeş kurum kabul ederek, her türlü etkinliklerimizde yer alarak bizlere yardımcı oldular. Okulumuz adına Türk Polis Teşkilatının 167. Kuruluş yıl dönümünü kutluyorum dedi.
Alaplı İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş ise, Kasımlı İlköğretim Okulunda polis haftasında birlikte olmamanın mutluluğunu yaşıyorum. Tüm öğretmenlerimize ve çalışanlara teşekkür ediyorum. Bizleri yine duygulandırdılar dedi.
Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç ise konuşmasında, Polis teşkilatını kuruluşunu 167. Yıl dönümünde böyle güzel bir program hazırlayan Kasımlı İlköğretim Okulu Müdür ve öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ettiğini belirterek, Toplumuzun çok önemli iki dinamik iki temel ayağı olan kurumun böyle güzel bir dayanışma sergileyerek bir araya gelmesi gerçekten çok duygulandırdı. Türkiye Cumhuriyetin temellerini olan kurumların dayanışma için yürümesini temenni ediyorum dedi.
Konuşmaların ardından öğrencilerin hazırladığı, halkoyunları şiirler ve skeçler büyük beğeni kazandı. Program sonunda İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Kasımlı İlköğretim Okulu Müdürü Erdal Yılmaz'a tablo hediye etti. Polisler ise öğrencilere çikolata ve balon dağıttı. Etkinliğe, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, İlçe Emniyet Müdürlüğü Komiser Yardımcısı Oktay İmat, Kasımlı İlköğretim Okulu Müdürü Erdal Yılmaz, polisler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.