-Nazmiye Eski'nin Haberi-

Ulusal bir kanalda düzenlenen Popstar Alaturka yarışmasına katılan Düzceli Ercan Tok, memleketi olan Düzce'de dünya evine giriyor. Özlem Kayıkçı ile dünya evine girecek olan Ercan Tok, dün gece eşinin memleketi olan Kdz.Ereğli'ye bağlı Başveren Cuma da kına merasimi düzenlendi. Gelin ile damadın akrabaları ve arkadaşlarının katılımı ile gerçekleşen kınada, renkli görüntüler yaşandı. Yöresel anonim şarkılar eşliğinde eğlenen davetliler, sergilenen kol bastı gösterisi ile neşeli dakikalar yaşandı. Gecede seslendirdiği iki parça ile katılan davetlilere müzik şöleni sunan Tok, yine performansı ile göz doldurdu.
2008 yılında Ulusal bir televizyon kanalında pazar akşamları yayınlanan ve jüri üyeliklerini Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Ebru Gündeş ile Armağan Çağlayan'ın yaptığı Popstar Alaturka isimli programda yarışan Düzceli Ercan Tok, yarışmayı üçüncülük ile bitirmişti.
Ulusal bir kanalda sunuculuk yapmış olan Ercan Tok, aynı zamanda memleketi Düzce'deki festivalde de onur konuğu olarak sahne almıştı. Yorumu ve sesi ile göz dolduran Tok'a, gelecekte Müslüm Gürses veya Adnan Şenses' in veliahtı gözü ile bakılıyor.