Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık?ın,  27 Ocak 2010 Çarşamba günü saat 14.00?de Atatürk Kültür Merkezi sinema salonunda düzenlenen ?Bilgilendirme ve Halka Hesap Verme Toplantısı?nda tüm sorulara açıklıkla yanıt vereceği bildirildi.

 

Toplantıyla ilgili yapılan yazılı açıklamada Posbıyık?ın ağzından şu bilgi verildi:

        

HALKIMIZI BEKLİYORUZ

 

Belediye olarak 2010 yılı içeresinde de çok önemli çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz.  Bu çalışmalarla ilgili olarak AKM Sinema Salonu?nda 27 Ocak 2010 tarihinde Saat 14.00?de Bilgilendirme ve Halka Hesap Verme toplantısı yapacağız. Belediye Meclis Üyelerimiz, Belediye Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri ile birlikte 2009 Yılında yapılanları ve 2010 yılında yapılacak çalışmaları halkımıza anlatacağız. Toplantıya; mahalle muhtarlarını, sivil toplum örgütlerini, oda temsilcilerini ve üyelerini davet edeceğiz ve yapacağımız duyurularla halkımızın katılımını sağlayacağız.

 

PROJELER İÇİN ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR

 

2010 Yılı içeresinde kentin vizyonunu genişletecek projelerle ilgili olarak da önemli çalışmalarımız olacak. Pazaryeri ve terminal projesinde aldığımız kararları uygulamaya devam edeceğiz.  Bununla birlikte sosyal, kültürel ve çevre projelerinde de önemli çalışmalar yapacağız. Yapacağımız bu çalışmaları halkımıza anlatıp onların da fikirlerini ve görüşlerini almak istiyoruz. Toplantıya tüm halkımızı bekliyoruz.