Bozhane çekek yerlerinde alkol alınmayacağını açıklayan Posbıyık bodrum katlarında yapıldığı iddia edilen dondurmalar için ise denetim yapıldığını açıkladı.

 

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Bozhane’de yeralan çekek yerlerinde alkol alındığını bunun önüne geçilebilmesi için de bu alana görevli konulacağını belirtti. Posbıyık önceki gün gerçekleştirilen belediye meclis toplantısında meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmasında, “Bozhane mevkiindeki çekek yerlerinde alkol alındığı ve vatandaşların bu bölgeden geçerken huzursuz oldukları belirtiliyor. Ayrıca biz çekek yerlerini düzenlemek için yaptık birileri her akşam alkol alsın diye değil. Yine belediyenin bazı malzemelerinin bu alanda kullanıldığını tespit ettik. Gerek zabıta olsun gerek de özel güvenlik olsun bir kişiyi bu alanda görevlendireceğiz ve alkol kullanımına kesinlikle müsaade etmeyeceğiz” dedi.

BODRUM KATLARINDA

DONDURMA YAPILIYOR

Posbıyık dışarıdan getirildiği iddia edilen bazı dondurmaların da Ereğli’de bodrum katlarında yapıldığına dönük ihbarlar geldiğini konuyu araştırdıklarını ve denetimlerin tüm hızıyla sürdüğünü de belirterek, “Kdz.Ereğli İlçe Tarım Müdürlüğü ile görüştük. Dışarıdan şuranın buranın dondurması diye getirilen bazı dondurmaların Ereğli’de bodrum katlarında sağlıksız bir şekilde yapıldığı ihbarlarını alıyoruz. Bu talepleri İlçe Tarım’a görüşmemizde ilettik. Müsaade etmeyeceğiz. Denetimlerimiz ve çalışmalarımız çok yönlü sürüyor” sözleri ile ifade etti.