Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık,  Kestaneci Mahallesi’nde yapılan piknik alanında devam eden çalışmaları daire müdürleri ile birlikte inceledi.

 

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, beraberinde Başkan Yardımcıları Özkan Özyağcı, Nezih Anıl, ilgili daire müdürleri ve ilgili mühendislerle birlikte Kestaneci Mahallesi’nde yapılan Piknik Alanı’nda nicelemelerde bulundu. Çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Başkan Posbıyık,  çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek “Burası bittiğinde ve halkımızın hizmetine açtığımızda vatandaşlarımız burayı çok beğenecek. Ereğli çok güzel bir piknik alanına yaşam alanına kavuşuyor” dedi.

 

EREĞLİ’YE BİR GÜZELLİK DAHA KATIYORUZ

Başkan Posbıyık, piknik alanı hakkında bilgi vererek şunları söyledi:

“Kdz.Ereğli Belediyesi Kestaneci Mahallesi’ndeki piknik alanı 20 dönüm arazi üzerine kuruluyor. Piknik alanının içerisinde süs havuzları, kır kahvesi, çocuk parkı, gösteri yapılması için sahne,  kamelyalar, barbeküler, oturma bankları, mini hayvanat bahçesi bulunuyor. Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor ve son aşamaya geldi.  Çalışmalar bitince açılışını yapacağız. İnanıyorum ki halkımız bu ortamı çok beğenecek. Şimdiden hayırlı olsun diyorum”