Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Düzce 18 Temmuz kapalı spor salonun da düzenlenen düzce Gölkaya Hacı Bektaş Veli Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği "Dostluk ve Dayanışma " gecesine özel davetli olarak katıldı.
Geceye, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Yılmaz Ateş,  CHP Erzincan Milletvekili Sayın Erol Tınaztepe, Gölyaka Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Yığılca Belediye Başkanı Bünyamin Şahin, CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan, CHP Düzce İlçe Başkanı Evren Kuşçuoğlu, CHP Akçakoca İlçe Başkanı Selçuk Yanmaz, CHP Düzce Çilimli İlçe Başkanı Cemil Tızaz ve CHP Düzce Cumayeri İlçe Başkanı Ali Şahin'in yanısıra kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
'Dostluk ve Dayanışma ' gecesine özel olarak davet edelin Başkan Posbıyık, gece başlamadan önce CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, ile bir süre sohbet ederek gündemde bulunan konularda fikir alışverişinde bulundular.
Başkan Posbıyık daha sonra Düzce Gölkaya Hacı Bektaş Veli Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Hasan ve Alevilerin dünya çapında lideri olan Hacı Bektaş Veli Osni Şerin Veliyattin Ulusoy ile sohbet etti.
Ulusoy, Ereğli'de yapımı süren Cem Kültür Evi'ne yaptığı katkılardan dolayı Başkan Posbıyık'a teşekkür etti.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, anlamlı geceye davet edildiği için çok mutlu olduğunu belirterek "Alevi kardeşlerimizle birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duydum" dedi.