Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın oğlu, Tuğberk- Burçak çifti görkemli bir düğün ile evlendi.

 

Kdz. Ereğli Belediyesi Plaj Tesislerinde gerçekleştirilen düğüne 600’ün üzerinde davetli katıldı. Düğün törenine, Ereğli, Zonguldak ve Alaplı’nın yanı sıra, Ankara, İstanbul ve Giresun’dan da davetlilerin katıldığı öğrenildi. Ankara protokolünün de yer aldığı düğün törenine; CHP Grup Başkanvekilleri Kemal Anadol, Hakkı Süha Okay, Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Zonguldak Milletvekilleri Ali Koçal ile Ali İhsan Köktürk, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Fazlı Erdoğan ile Polat Türkmen'in yanı sıra Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ile ERDEMİR Genel Müdürü Oğuz Özgen olmak üzere, iş adamları, aile dostları, belediye yetkilileri ve daha birçok davetli katıldı. 

 

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık oğlu ve gelinine üzerinde ‘Bir yastıkta kocayın’ yazılı bir yastık armağan ederek, simgeleşen sözü yastık ile somutlaştırdı. Hayatının en unutulmaz ve mutlu anlarını yaşadığını kaydeden Posbıyık’ın kendi oğlunun nikâhını kıyarken oldukça heyecanlı ve mutlu olduğu gözlerden kaçmadı. Çiftin nikâh şahitliğini protokol yetkilileri yaptı.

 

Eğlenceli etkinliklerde göbek atması ve gençlere taş çıkartan dinamik oynaması ile de bilinen Başkan Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık çifti dansın ardından tempolu müzikler eşliğinde oynadılar. Diğer davetlilerde bol bol oynayarak stres attılar.

Gecenin ilerleyen saatlerinde 5 katlı düğün pastası evlenen çift tarafından kesildi. Pastanın özel bir kılıç şeklindeki bıçakla kesildiği gözlemlendi. 4 buçuk saat süren düğün etkinliği, havai fişek gösterilerinin ardından saat 11:30’da sona erdi.