SEKTÖREL TEŞVİK: Ereğli’yi Aydınlar köyüne kadar büyütmek istiyoruz ve buralarda kuracağımız Erdemir’e yan sanayine yönelik atelyeler düşünülüyor. Fabrikadan sac alınıyor, yüklenip Kayseri’ye, Antep’e gönderiliyor orada soba yapıldıktan sonra buraya geliyor, bunu benim aklım mantığım almıyor”

 

KONSEYİ ÖNEMSİYORUM: Kent Konseyi kuruldu. Ereğli için son derece önemli. Başkanı, yönetimi, kadın ve gençlik komisyonu oluşturuldu. Onların önerilerini mecliste görüşeceğiz. Gerekli gördüğümüzü karar haline getireceğiz. Konsey kentte yaşayanların taleplerini bize aktarması konusunda önemli.

 

FESTİVALLER OLMALI: Festival benim festivalim değil bu festival belediye meclis üyelerinin, Ereğli’nin, Zonguldak’ın. Festivaller son derece önemlidir. Bir kentin tanıtılması için kentin kendini ön plana çıkarılması için festivaller olmalıdır.

 

ERDEMİR’E TEPKİ: “Erdemir beni değil Ereğli halkını icraya verdi, bunu kabul edemeyiz, halkımıza hakaret etmişlerdir. Erdemir, Ereğli halkına saygısızlık yapıyor. Bunlara saygıyı öğretene kadar mücadele edeceğim, öğretemezsemde koltuğu bırakacağım.”

 

Meclis Başkanı ve Zonguldak Milletvekilleri ile uyum içerisinde çalıştıklarını ve bölgeye kalıcı hizmetler için verimli bir döneme girdiklerini belirten Posbıyık, “Geçmiş ile değil Ereğli için uğraşıyoruz. Geleceğe iyi gözlüklerle bakmak istiyoruz. Çok iyi bir çalışma dönemine girdik” dedi.

 

POSBIYIK’IN ÇARPICI AÇIKLAMALARI

YARIN Kİ ÖNDER GAZETESİNDE OKUYABİLİRSİNİZ...