Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kaplan'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Posbıyık, "Zonguldak hareketli bir bölge ve öncelikli olay asayiş...
Asayişin düzgün olduğu bir Zonguldak'ta daima verimlilik ön plana çıkar. İş ve elbirliğiyle her türlü konuda kendilerine yardımcı olduğumuzu ifade ediyorum. Belediye başkanları sadece yol, su ve asfalt yapan kişiler değil.
Aynı zamanda yaşadığı kentin refahı ve huzuru için emniyet birimlerine yardımcı olan ve bilgi aktararak huzur ve güvenin temini için elinden gelen desteği veren kişiler" dedi.
Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Kaplan da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Türkiye son dönemlerde çıkarılan kanunlarla belediyelerin yetkileri oldukça genişleyerek tamamen iç içe ve birlikte çalışmak zorundayız. Belediyelerimizle iç içeyiz. Ereğli özellikle Türkiye'nin incisi olan bir kent, ayrıca kendileri de Ereğli'yi çok güzel tanıtıyor. Bizler de 30 yıllık birikim ve tecrübemizi artık Zonguldak için aktaracağız ve başkanlarımızın da tecrübelerinden faydalanarak huzur ve güveni temin etmeye çalışacağız" diye konuştu.