CHP'li Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık beraberinde Pazar günü gerçekleştirilecek CHP Ereğli İlçe Kongresinde adaylığını açıklayan Engin Güner ile Ormanlı'ya giderek çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a teşekkür ederek, "Sağolsun başkanımız seçimden önce verdiği sözleri yerine getiriyor, Ormanlı halkının her zaman yanında olmuştur. Bu birlik ve beraberlik ile güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Beldemize hizmet eden bize her türlü katkıyı sağlayan Posbıyık'a biz vefasızlık yapmayız çünkü biz Ormanlı'da yaşıyoruz" dedi ve İlçe Başkan adayı Engin Güner'e başarılar diledi.

GÜNER İYİ İSİM

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'da, seçim öncesi Ormanlı'ya yaptığı ziyarette "CHP'li Yaşar Sever'i Ormanlı'da belediye başkanlığı koltuğuna oturtun bende gereken desteği Ereğli'den size sağlayacağım yönünde sözüm vardı. Sever koltuğa oturdu bizde sözümüzü yerine getiriyoruz. İlçe Başkanlığına aday olan Engin Güner, Ereğli'nin yetiştirdiği önemli isimlerden bir tanesi. Biz bu yeni ekip ile birlikte bir adım daha ileriye gidebilmenin heyecanını yaşıyoruz. Ormanlı bizim kalelerimizden biri. Kongremiz Ereğli'ye hayırlı olsun" dedi.

VATANDAŞLARDAN POSBIYIK'A DUA

Posbıyık'a Ormanlı Beldesine gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür eden vatandaşlar ise yaptıkları konuşmada, "Allah razı olsun beldemize katkı sağlamaya çalışıyorsun. Yıllardır konuştular ama değişen birşey yoktu, sayende birşeyler oluyor. Ormanlı halkına verdiğin bu desteklere sonsuz teşekkür ediyoruz. Sonuçta biz burada yaşayan belediyenin hizmetlerini kullanan bireyleriz. Senin bu vefalı davranışlarına vefasızlık yapacakları da aramızda barındırmayız" dediler.