İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde okuyan 3. sınıf öğrencisi Sibel
Ünli'nün yoksulluk ve iş bulamama nedeniyle yaşamına son verdiği yönündeki iddialar  ülke gündeminde uzun süre tartışılmıştı. Ailesinin “ekonomik sorunu yoktu” açıklamaları ile farklı bir kulvara sürüklenen o  tartışma, çok uzun yıllardır devam eden “askıda ekmek”, “askıda yemek”, “askıda mutluluk var” geleneğini yeniden hatırlatmıştı.  
Kdz. Ereğli'de de Sezai Özcan 'Askıda Mutluluk
var' kampanyası başlattı.  Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın eşi Neriman Posbıyık ve  arkadaşları bu işyerine giderek kampanyaya destek verdi. .
'Askıda Mutluluk var, Askıya bırakacağınız küçük bir mutluluk, bir öğrencide büyük bir sevinç olacaktır'  kampanyasını  destekleyen Neriman Posbıyık, "Öğrenciler bizim geleceğimiz, ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için düzenlenen bu anlamlı kampanyaya destek veren tüm esnafımıza, sivil toplum örgütlerine şükranlarımı sunuyorum. Kampanyaya desteğim her zaman devam edecek" sözleriyle konuştu. 
Neriman Posbıyık'ın ziyaretine  Belediye Meclis üyeleri, Yaşare Aydın ve Gönül Çelik ile  ADD Kdz. Ereğli Yönetim Kurulu Üyesi Özlem Karaca da katıldı.