Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ereğli’nin geleceğini şekillendirecek gündemde olan yeni projeler konusunda Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ile birlikte Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü, TOKİ Emlak Daire Başkanı, Devlet Demir Yolları Taşınmaz Mallar Daire Başkanı, İller Bankası Genel Müdürü,  Özelleştirme İdaresi Genel Müdürü, Milli Emlak Genel Müdürü ile yapılması planlanan çalışmalar ve projeler ile ilgili olarak teknik incelemelerde bulundu.

Milletvekili Fazlı Erdoğan’ın yapılması planlanan çalışmalara büyük destekte bulunduğunu belirten Başkan Posbıyık, “Birlik ve beraberlik içerisinde Ereğli menfaatlerini ön planda tutarak Ereğli’ye hak ettiği hizmetleri kazandırabilmek için bir aradayız.  Temaslarımız ve incelemelerimiz çok iyi geçiyor. Ziyaret ettiğimiz bütün daire başkanları ve genel müdürler iktidar partisinin milletvekili ile muhalefette olan bir belediye başkanını birlik ve beraberlik içerisinde gördüklerinde çok memnun oluyorlar” dedi.

Başkan Posbıyık, Ereğli’nin gelecek yıllarını şimdiden planlamak ve şekillendirmek için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ve bu çalışmalara büyük destek veren Milletvekili Fazlı Erdoğan’a teşekkür ettiğini ifade etti.