Karakavuz Köyü Muhtarı Bilgin İlik, sosyal paylaşım adresinden yaptığı duyuruda, Akköy Köyü İbrahim Mahallesi'nde koronavirüs testleri pozitif çıkan vakalar görüldüğünü belirterek köy halkını uyardı.

Karantina kuralına uymayanlar hakkında yasal işlem yapılacağını hatırlatan ve kararların halkın sağlığı için olduğunu yineleyen İlik, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Komşumuz olan Akköy Köyü İbrahimci Mahallesi'nde koronovirüs testleri pozitif çıkan vakalar görülmüştür. Köy halkımızdan temasta bulunan olmuşsa yada gidiş geliş olmuşsa maden ocağında TTK da çalışanlar dahil 14 karantina kuralına uyulması gerekmektedir. Karantina kuralına uymayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Karakavuz Köyü muhtarlığı olarak sizlerin sağlığını düşünerek virüsün yayılmasını önlemek amacıyla köyümüze dışarıdan satıcıların girmesine geçici olarak kısıtlama getirmiştik. Kısıtlamalar ileri bir tarihe kadar devam edecek, alınan karara uymayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Alınan kararlar sizlerin sağlığı içindir sevdiklerimizi düşünüyorsak kurallara uyalım"