Türk Hava Kurumu Ereğli Şube Başkanı Muham-met Likoğlu, Haziran ayı içerisinde profesyonel yamaç paraşütçüleri Ereğli'de bir araya getirmek için çalışma başlattıklarını açıkladı.

Şube Başkanı Likoğlu, geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Model Uçak Atölyesinde kurs vermeye başlayacaklarını hatırlatarak, Kayıtlarımız başlayacak hem yetişkinlere hem gençlerimize model uçak atölyelerinde kurslar verilecektir dedi.
Likoğlu, Önder Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamasında, profesyonel yamaç paraşütçülerini Ereğli'de buluşturmak istediklerini belirterek, Haziran ayı içerisinde Türkiye'de bulunan profesyonel olarak yamaç paraşütü yapan isimleri Ereğli'de bir araya getireceğiz. İlçemizde bulunan Radar Tepesinde tüm meraklıları buluşturacağız. Yamaç paraşütü ile bölgenin gerek ülkemizde tanıtımını sağlayacağız ve bu işe meraklı olanlar için buraları cazip hale getireceğiz. Yine amatörlerin yapabileceği yamaç paraşütü için yer arayışlarımız var. Ereğli ve civar köylerinde inceleme başlattık. İnşallah uygun yeri bulduktan sonra amatör olarak yamaç paraşütünü başlatacağız sözleri ile konuştu.