CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, “Deniziniz” notlu iletisinde, “Bildiğiniz üzere, geçtiğimiz hafta içinde Kapuz-Kilimli- Çatalağzı güzergahında devam etmekte olan Enerji Sa'nın yaptığı enerji altyapı çalışmalarının vatandaşa yaşattığı sıkıntılar konusunda yetkililerle Zonguldak Belediyesi'nde toplantı yapmıştık.” Hatırlatmasının ardından, gelişmeleri şöyle sıraladı:

Enerji Sa'dan, 19 Eylül'de Çatalağzı'nın Kilimli istikameti çıkışından itibaren asfaltlamanın başlayacakları konusunda söz almıştık.

Yerinde yaptığımız saha incelemesi neticesinde, sahada tespit ettiğimiz üzere asfaltlama çalışması 19 Eylül tarihi itibariyle başlamıştır.

Talebimiz doğrultusunda, asfaltlama çalışma güzerhahındaki iş programının; öncül ve ardıl işlerin, çalışan sayısının ve iş makinası adetlerinin belirtildiği, hangi bölgelerde, hangi tarihlerde ne kadar süre çalışma yapılacağının bir takvim dahilindeki planları üzerinde firmanın mühendisleri çalışmaktadır. İş programının nihai hale gelmesine müteakip sizlerle paylaşacağım.

Asfaltlama çalışmasının başlamasında, tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.