Beraberinde il ve ilçe protokolü ile ilk olarak Sefa Camisinde din görevlileri ile görüşen ve çalışmalara ilişkin bilgiler aktaran Vali Ahmet Çınar, ilçede sürdürülen çalışmalar ilişkin de bilgiler aldı.

Daha sonra Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Mehmet Ali Demirdöğen ve yönetim kurulu, şehit yakınları ile görüşen Çınar, ülkenin milli birlik ve beraberlik yolunda şehit olanlara bir kez daha başsağlığı diledi, şehit yakınlarının sorunlarının çözümüne her zaman hazır olduklarını söyledi.



Çınar ve beraberindekiler daha sonra Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şube Başkanı Temel Şahin ve gaziler tarafından çiçekle karşılandı. Dernek binasında dernek yöneticileri ve gaziler ile sohbet eden Çınar, anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.



Vali Çınar'ın son durağı ise Fiziksel Engelliler Derneği oldu. Dernek Başkanı İsmail Şentürk, dernek yöneticileri ve çok sayıda engelli vatandaşların ailelerinin de yar aldığı ziyarette Çınar'a dernek hizmet binası gezdirildi, dernek tarafından sürdürülen çalışmalara ilişkin bilgiler verildi.

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)