AK Parti Gülüç Belde Teşkilat Başkanı İsmail Yılmaz, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, belde teşkilat yöneticileri ve belediye meclis üyeleri, belde kongresinin gerçekleştirilmesinin ardından protokol ziyaretlerine devam ediyor. Yılmaz, Demirtaş ve beraberindekiler,  bu çerçevede Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu,  Muhtarlar Derneği Karadeniz Ereğli Şube yönetimi ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş’e ziyarette bulundu.

"EREĞLİ HALKI SİZDEN MEMNUN"

AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, Kaymakam Çorumluoğlu’na makamında gerçekleştirdiği ziyarette Kongreden sonra iade-i ziyaretlere başladıklarını belirterek “Ereğli’de huzur var. Ereğli halkı da sizden memnun. Biz de her daim sizin yanınızdayız. Belediye Başkanımız da hep beraber Ereğli'ye Gülüç’e ne yapılması gerekiyorsa elimizi taşın altına koyduk, gövdemizi koyduk, inşallah mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

"YANIMIZDA OLDUNUZ"

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ise  Gülüç’te projelerini giderek daha hızlı şekilde devam ettirdiklerini belirterek, “Gülüç’e ayrı bir değer veriyorsunuz, bunun için size teşekkür ediyoruz.  Bizim her zaman büyüğümüz olarak yanımızda oldunuz. Gülüç halkına hizmet veriyorsunuz, bunun için size  Gülüç halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

"HİZMET İÇİN SEÇİLDİNİZ"

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu da kongrenin hayırlı olmasını dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Çorumluoğlu, “Seçim süreci büyük bir teveccüh ve katılımla olmuş. Bunlar demokrasinin bayramlarıdır. Seçimin bu şekilde olmasından büyük memnuniyet duyduk” dedi. Çorumluoğlu şöyle devam etti: “Teveccüh güzel ama ne zaman okulun temelini atacağız, o zaman teşekkür herkese olacak. Sadece bizim eserimiz değil, burada AK Parti İlçe Başkanımız Fatih Çakır, Milletvekillerimiz, sayın Valimiz bu işi destekledi. İlk işimiz yazdan önce inşallah Gülüç’teki okulun temelini atmak olacak. Tersanelerle ilgili gelişmeleri biliyorsunuz. Yavaş yavaş kıpırdanmalar oluyor. Tersanenin birinci avlusu Gülüç, tersane büyürse, önce Gülüç’e yararı olacak.  Sizler hizmet için seçildiniz, biz de hizmet için varız atanmış bir kişi olarak. İnşallah gönül birliği içinde, birbirimizi kırmadan, dökmeden hizmet etmeyi Allah bize nasip eder.”

MUHTARLAR DERNEĞİ ZİYARETİ

AK Parti Gülüç Belde Teşkilat Başkanı, Belediye Başkanı ve beraberindekiler daha  sonra da Muhtarlar Derneği Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Şükrü Kılıç ve dernek yönetimine ziyarette bulundu.

Yılmaz, burada yaptığı konuşmada muhtarların demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu, hep beraber Gülüç’e hizmet etmeye çalıştıklarını ifade ederek, belde kongresine katılımlarından ötürü Kılıç’a teşekkür etti. 

Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş da kongrenin örnek bir kongre olduğunu belirterek, “Sen ben biz demeden Gülüç halkıyla iç içe çalışmaya devam ediyoruz. Dört mahalle muhtarımız da bizimle beraber.  Muhtarlarımızın da, belde başkanımızın da, belediye başkanının da amacı Gülüç’e hizmet etmektir. Bu uğurda Gülüç’te olmayan şeyler, yapılması gereken şeyler var. Son dönemde Gülüç Zonguldak’ın parlayan yıldızı olacak demiştik. Çok güzel şekilde Gülüç’teki projeler ilerleme aşamasında, birçok projemizin onayı geldi. Buradan milletvekillerimize, muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz.  Amacımız Ereğli’ye , Gülüç’e, Türkiye’ye hizmet etmek. Başkanımıza yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum.”

Muhtarlar Derneği Şube Başkanı Şükrü Kılıç da ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, yeni  görevlerinde belde yönetimine başarılar diledi.

Ülkede yaşanan deprem a fetinde hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara şifa dileyen Kılıç, “Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi muhtarlar demokrasinin temel taşlarıdır. Gülüç Belediye Başkanım da her yerde, düğünde, nikahta beni onurlandırmıştır. Şimdi birlik beraberlik zamanı, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

TSO BAŞKANI KELEŞ’İ ZİYARET ETTİLER

Gülüç heyeti daha sonda Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Arslan Keleş’e  ziyarette bulundu.  Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, kongreye katılımından ötürü Keleş’e teşekkür etti. 

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş da, TSO’nun çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, “Çalışmalarımız halk için, hizmet için, bizi ağırladığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

TSO Başkanı Arslan Keleş de İsmail Yılmaz’ı çok eskiden beri tanıdığını, mücadeleci kimliğiyle, son kongrede birleştirici kimliğiyle bütünleştirici bir rol üstlendiğini belirterek, “Belediye başkanımızla birlikte omuz omuza vererek ciddi bir mücadele yürütüyorlar.  Tek amaç Gülüç’ü daha ileri götürebilmek. Gökhan Başkanımızın çalışmalarını uzun zamandır takip ediyoruz. Kendisi de ekip çalışmasına inanan bir arkadaşımız. Birlikte çalışmaktan keyif alıyoruz. Gülüç belde olarak bizim faaliyet alanımız içinde. Bizlerin amacı, iş dünyasının sesi olarak, iş dünyasının gücü ile belediyelerle, kamuyla birlikte çalışarak sorunları çözmek, gerekli istihdam alanlarını oluşturmak, buradaki ticaret hacmini arttırmak. Biz de sizinle uyum içinde çalışmaktan ötürü memnunuz. AK Parti Gülüç belde kongresinde gösterdiğiniz tablo, önce İsmail Yılmaz başkanımın, sonra belediye başkanımız Demirtaş’ın gövde gösterisine dönüştü. Gülüç birliktelik içinde neler yapılabileceğinin göstergesini ortaya koydu. Bizler de elimizden ne gelirse yapmaya hazırız” dedi.

Gülüç heyeti ve Keleş, ziyarette güncel konularda görüş alışverişinde bulundu, istişareler gerçekleştirdi.