Şahin: "Kdz. Ereğli bu fırsatı tepmemeli. Böyle bir fırsat 100 yılda bir gelir. 19 Mart’ta Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşıladıktan sonra 31 Mart’ta da sandıkları patlattık mı bu iş tamamdır. Sonrasında emin olun Ereğli Türkiye’de örnek gösterilen bir ilçe olacaktır"

  

Konuya ilişkin AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nden gönderilen açıklama şu şekilde: "AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin ve ekibi, sabahın erken saatinde başladıkları seçim çalışmalarına hiç ara vermeden devam ettiler. Çarşı merkezinde işyerlerini gezen Erol Şahin’e partisinin tüm kademeleri de eşlik etti. Şahin, seçim projelerinin yer aldığı katalogları esnafa bizzat kendi eliyle dağıttı. Gençliğinin verdiği enerji ile hızlı bir çalışma yapan Erol Şahin, çaldığı tüm kapılarda insanların yüreğine dokundu. Erol Şahin görüştüğü tüm esnafı 19 Mart Salı günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine davet etti.

 

ORHANLAR MAHALLESİNDE GİRİLMEDİK EV KALMADI

Erol Şahin ve ekibi öğleden sonra da Orhanlar Mahallesine dört koldan girerek çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadılar. Kapı kapı katalog dağıtan Ak Partililere mahallede büyük bir ilgi vardı. Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin’in çevresine saldığı pozitif enerjiden etkilenen vatandaşlar, “İşte bu. Genç, enerjik ve dinamik başkan” dediler.

 

MİTİNGE DAVET ETTİ

Erol Şahin’in sokaklarda gördüğü tüm çocuklara çikolata dağıtması çocukları olduğu kadar ailelerini de sevindirdi. Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin Orhanlar mahallesinde çaldığı her kapıda karşısına çıkan vatandaşlarla sohbet edip kendilerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingine davet etti. 19 Mart mitingi ve 31 Mart seçiminin Kdz. Ereğli için dönüm noktası olduğunu belirten Erol Şahin, “Kdz. Ereğli bu fırsatı tepmemeli. Böyle bir fırsat 100 yılda bir gelir. 19 Mart’ta Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşıladıktan sonra 31 Mart’ta da sandıkları patlattık mı bu iş tamamdır. Sonrasında emin olun Ereğli Türkiye’de örnek gösterilen bir ilçe olacaktır” dedi.

 

KADINLAR MATİNESİNE DAVET

Erol Şahin, sokakta karşılaştığı tüm kadınları 14 Mart Perşembe günü akşamı Bağlık Gazinosunda yapılacak olan kadınlar matinesine davet etti"