AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, Kavaklık Mahallesi'nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Çok sayıda mahalle sakininin katıldığı toplantıda Şahin, Ereğli’ye 20 yıl bir şey vermeyen rakipleri tarafından projelerinin çalındığını iddia etti. Şahin, istihdam noktasında önemli projeleri hayata geçirmek istediklerini bu doğrultuda tekstil atölyeleri projesine ağırlık verdiklerini vurguladı.

 

"VATANDAŞ EVİNE HUZURLU GİDECEK"

Her yıl belirlenen bölgelere kurulacak tekstil atölyelerinde en az bin 250 kişinin istihdam edilmesinin planlandığını anlatan Şahin, "Gerekli tüm hazırlıklarımızı en ince detaylarına kadar yapıyoruz. Bölgemizin olmazsa olmazı olan yeni istihdam alanları oluşturulmasına katkı sağlayacağız, yol açacağız, vatandaşlarımızı evlerine huzurlu göndereceğiz" dedi.

 

5 FAKÜLTE

Kdz.Ereğli Belediyesi'nin hizmet verdiği binayı Bülent Ecevit Üniversitesi'ne tahsis edeceklerini ve eski Devlet Hastanesi arazilerine 2 yeni fakülte daha kazandıracaklarını anlatan Şahin, ilçedeki öğrenci sayısını 10 bin seviyesine çıkartabilmek için üzerlerine düşen tüm sorumlulukları yerine getireceklerini kaydetti.

 

HER HAFTA SONU KÜLTÜR GEZİSİ

Her hafta sonu kadınlar için kültürel geziler organize edeceklerini, Çanakkale ve Anıtkabir başta olmak üzere belirlenen programların tüm masrafların belediye tarafından karşılanacağını belirten AK Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Erol Şahin, "Bu tür organizasyonlara önem vereceğiz" dedi.

 

"HER SOKAĞI İYİ BİLİYORUM"

Şahin, Kavaklık Mahallesi'nin her noktasının sorunlarını iyi bildiğini, yapılacak her hizmeti halkın onayı alındıktan sonra gerçekleştireceklerine değinerek, "Belediyeyi ben değil, biz, yani sizinle birlikte yöneteceğiz. Sivil Toplum Kuruluşları ile halkın görüşünü her konuda alacağız. Halkın onay vermediği hiçbir işi yapmayacağız” ifadelerine yer verdi.

 

"GENÇLERE TAM DESTEK"

Mahalle sakinleri, samimiyeti ve projelerinden ötürü Şahin'i alkışladı, destek sözü verdi. Şahin, daha sonra mahallede bulunan halı sahada gençlerle bir araya geldi. Çikolata ikram eden Şahin, "Gençlerimiz ile gurur duyuyoruz. Bölgemizden her dalda sporcu yetiştirmek, bölge ve ülke sporuna kazandırmak boynumuzun borcudur. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için kapılarımız sonuna kadar açıktır" dedi.

 

HALK OTOBÜSÜNE BİNDİ, VATANDAŞLAR SOHBET ETTİ

Şahin, halk otobüsüne bindi, bir süre ayakta yolculuk yaptı. Otobüste bulunan vatandaşlar ile tek tek sohbet eden ve destek isteyen Şahin, "İlçemizde ulaşım ile ilgili sorunlar var. Biz göreve geldiğimizde ulaşım sorununu kökünden çözebilmek için hemen çalışma başlatacağız. Halkımız evine işine kısa zamanda ulaşabilmesi güvenli ve huzurlu yolculuk yapabilmesi bizler için son derece önemli" sözleri ile konuştu.