Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma Güzelleştirme ve Yardımlaşma  Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu Vali Ahmet Çınar’ı makamında ziyaret ederek Çaycuma yöresi ile ilgili hazırladığı dosyası sundu ve Bu projelerin hayatı geçirilmemesi için destek istedi

Savaş Çiloğlu Vali Ahmet Çinar’a yaptığı ziyareti ile ilgili şu açıklamayı yaptı “Zonguldak Valimiz Sayın Ahmet Çınar ı makamında ziyaret ettim.
. Zonguldak a yeni atanan Valimiz Sayın Ahmet Çınar ı makamında ziyaret edip hayırlı olsun derken. Bölgemiz ile ilgili çok önemli konularda görüş alışverişinde bulunduk. Bölgemizi anlatarak Çaycuma nın Zonguldak için önemini ve Filyos Vadi projesinin de bölgemize kazandiracaklarini konuştuk.
Sayın valimize onumuzdeki günlerde Çaycuma mızda yapacağımız ve yapılmasını arzu ettiğimiz konuları içeren bir dosya sundum. Bunlardan en önemlisi
-- "BIR ZAMANLAR BENDE" Eğitim Projemiz bu projemiz bölgemizden yetişen değerlerimiz ile öğrencilerimizi buluşturup onlara özgüven aşılamak ve ufkunu açmak üzere hazırladığımız proje. (Önümüzdeki günlerde detaylarını kamuoyu ile paylaşacağız)
-- Geçtiğimiz ay Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu nun Zonguldak a 3 tane Millî Park yapılması sözüne istinaden Çayır Köyü ve civarında bu projenin uygulaması talebimiz.
-- Kahvecioğlu ve Serdaroğlu köylerinin mülkiyet sorunlarının çözülmesi.
Sayın valimiz bu konular ile yakından ilgilendi kendisinin gösterdiği ilgi ve alakalarina çok teşekkür ederim. Inşallah bu projelerimiz hayata geçer. Bölgemizin kalkınmasına katkısı olur.”