Zonguldak Belediye Başkan adayı ve Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek destek istedi. 

 

Zonguldak Belediye Başkan adayı Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karaduman ve Meclis Üyesi adayları ile birlikte Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, Zonguldak TSO Meclis Başkanı Zafer Sağlam’ın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.  Yerel seçimler öncesi geleneksel hale gelen ziyaretlerini yaptıklarını belirten Ak Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Ali Bektaş, amaçlarının güzel, yaşanabilir bir şehir oluşturmak olduğunu belirtti. Hazırladıkları projelerle Zonguldak’ın ufkunu açacaklarını ifade eden Bektaş, “Kimin ne yaptığını tam anlaşılamayan Zonguldak’ta şehri yenilemek, ufkunu açmaya talibiz. Projelerimizle şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek istiyoruz” dedi.

 

Açıklanan projeleri incelediklerini ifade eden Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, “Projelerinizi inceliyoruz. Diğer illeri gördükçe uçuk kaçık projeler olmadığını görüyoruz. Yapılabilir projeler. Zonguldak’tan bakıldığında uçuk kaçık projeler gibi görünse de inanılıp gayret edilirse yapılabilecek projeler diye düşünüyoruz” dedi. Başkan Demir’in sözleri üzerine araya giren Ali Bektaş, “Allah razı olsun. Projeleri inandırmakta güçlük çekiyordum. Beni anlayan biri çıktı” dedi.