Çaycuma Çok Programlı Lisesi Okul Aile Birliği, Özkul Otel'de kahvaltı düzenledi.
Kahvaltıya il dışında olduğu için katılamayan Zonguldak Valisi Erdal Ata, davet için teşekkürlerini iletirken, kahvaltının düzenlenmesinde emeği geçenlere kutlama mesajı gönderdi.
Kahvaltıya; Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı, AKP İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Şen, İlçe Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Çaycuma Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Satılmış Çelik, Milli Eğitim Şube Müdürleri Ünsal Çetin ve Ercan Kahya, Çaycuma Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Barbaros Uçar, ilköğretim ve lise müdürleri, dershane temsilcileri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.
Çaycuma Çok Programlı Lisesi Müdürü Murat Eyioğlu, yaptığı konuşmada, "Amacımız yerel kuruluşlar, sivil toplum örgütleri ve diğer sosyal çevre ile eğitim kurumumuzu bütünleştirerek, eğitim dayanışmasını sağlamak" dedi. Okul Aile Birliği Başkanı Veliye Alp de, okulun sosyal etkinlik yaparak çevresi ile kaynaşmasının eğitim açısından çok önemli olduğunu belirtti.