PTT Genel Müdürlüğü ve Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü arasında yapılan anlaşmaya göre, Türkiye genelindeki bütün PTT kuruluşlarında Milli Piyango bileti satışı yapılıyor.
Türkiye genelinde ilk defa böyle bir uygulamaya imza atan PTT, yılbaşı ikramiyesi için halka Milli Piyango bilet satışına başladı.
Milli Piyango görevlileri tarafından satışı yapılan biletlerin şimdi de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü ile PTT Genel Müdürlüğü arasında yapılan imza protokolüne göre, Türkiye çapındaki bütün PTT kuruluşlarından halka bilet satışı başladı.
PTT Kozlu Müdürü Hayrettin Güler, konuyla ilgili bilgiler verdi. Güler, PTT'nin böyle bir uygulamaya ilk defa imza attığını vurgulayarak, yılbaşında çekilecek biletlerin şimdiden halka satışına başlanıldığını söyledi.
Her yıl Milli Piyango görevlileri tarafından halka satışı yapılan biletlerin, şimdide PTT Genel Müdürlüğü ile Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü arasında yapılan anlaşmaya göre halka bilet satışının PTT kuruluşlarından satışına başlanıldığını vurgulayan Güler şöyle dedi: "Kuruluşumuz ile Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, Milli Piyango İdaresi'nce tertip edilen piyango ve hemen kazan oyunlarına ait biletlerin PTT işyerlerinde satışı başladı. PTT tarafından bayilere toptan satışı ile PTT'ce satılamayan biletlerin iadesi, PTT'ce doğrudan talihlilere veya bordro ekinde bayiler tarafından ibraz edilen ikramiyelerin ödenmesi yine kuruluşumuzca yapılacak. 
31 Aralık 2009 tarihli 'Yılbaşı Özel Çekilişi' ile Milli Piyango ve hemen kazan oyunu biletlerinin perakende ve bayilere toptan satışı ile talihlilere ikramiye ödeme işlemlerine başladık."