1. Amatör Küme'nin iki vasat takımını karşı karşıya getiren ve saat 11.00'de başlayan karşılaşmanın ilk yarısı genel olarak kısır bir futbola sahne olurken, maçın ilk atağı 10. dakikada Akınspor'dan geldi. Ferhat'ın sert şutu autla sonuçlandı.
12.dakikada gelişen Gümeli atağında ise maçın başarılı isimlerinden biri olan Efkan'ın şutu sonuç getirmezken, ilk 25 dakikalık bölümün genel olarak Gümelispor'un baskısı altında geçtiği gözlendi. 21. dakikada yine Efkan ile rakip ceza sahasında tehlike yaratan Gümeli, bu futbolcunun ceza sahasının solundan getirip ortaya çıkardığı topta, Yalçın'ın topu önce düzeltip sonra da zor pozisyonda röveşata ile vuruşuyla golü buldu: 0-1. 26. dakikada Tayfun-'un ceza sahası dışından çektiği sert şutla ikinci gol şansını arayan Gümeli'ye karşın, 28. dakşkada gelişen en ciddi Akınspor atağında Veysel'in sert şutunu kaleci Ufuk güçlükle kornere attı. 37. dakikada ise bu kez Aytaç ceza sahasından içeri girdi ve onun sa şutu kalecide kaldı. Akınspor golü kalesinde gördükten sonra toparlanmaya başlarken, karşılaş
manın ikinci yarısına da diri ve atak başladı.  56. dakikada sol taraftan kullanılan frikikte Yalçın kafayla topu ağlara göndermek istediyse de Kaleci Murat Demir kalesinde ikinci gole izin vermedi.  Gümeli'de 74. dakikada Tayfun'un yerine Mete, 76. dakikada da Barış'ın yerine Oğuz oyuna giderken, kimseye değmeden filelere gitmesi halinde gol kararı iptal edilecek bu şutta kaleci Ufuk topu tokatlamak isteyince, ağlara giden top gol değeri kazandı ve Akınspor eşitliği sağladı: 1-1 Karşılaşma 1-1 sona erdi ve iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.

AKINSPOR
GÜMELİSPOR 1-1
STAD: BEYÇAYIRI
HAKEMLER: Kerim Aykut Gümüş(**), Şenol Kösekahya(**), Umut Altan(**)
AKINSPOR: Murat Demir(**), Ü-nal(**), Tarık(**), Fuat(**), Tolga(**), Adnan(**), Alper(*), Musa(*), Aytaç(*), Veysel(***), Ferhat(*)
GÜMELİSPOR: Ufuk(*), Emre(**), Erkan(**), Murat(***), Şafak(***), Musa(*), Can(*), Serhat(**), Yalçın(**), Tayfun(*), Efkan(***)