Kilimli’de de karnelerini alıp ve bir üst sınıfa geçen Kilimli Pirri Reis öğrencileri Belediyenin Radartepe Sosyal Tesisleri’ndeki piknikte aileleriyle birlikte yıl sonu coşkusunu paylaştılar.

Kilimli  beldesinde 2010-2011 Eğitim Öğretim dönemi sonunda karnelerini alarak bir üst sınıfa geçen Pirri Reis İ. Ö. O. 5 A Sınıfı Öğrencileri velileriyle birlikte, Belediyenin Radartepe Sosyal Tesisleri’nde buluşarak piknik yaptılar.

Öğrencilerin bu piknik isteklerini  kabul eden Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir, öğrencilere araç da tahsis ederek her türlü ihtiyaçlarını karşıladı.

Öğrencilere söz veren ve akşam saatlerine doğru piknik alanına gelen Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir, öğrenciler tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. Öğrencilerin teşekkür ve minnettarlığını karşısında isteklerini kırmayarak, öğrencilerle top oynadı. Radartepe Sosyal Tesisleri’nde küçük konuklarına meşrubat ve dondurma ikram etti. Küçük konuklarıyla bir süre sohbet eden Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir, öğrencilerle birlikte müzik dinledi, çifte telli oynayarak günün stresini attı. 

Öğrenci ve velilerinin her türlü ihtiyaçlarını karşılayan Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir, pikniğin sona ermesiyle birlikte, öğrencileri belediye servis aracına bindirdikten sonra uğurladı.