Alınan bilgiye göre, Karadeniz Ereğli Elif Lions Kulübü Başkanı Yeşim Koşma, Süleymanlar mahallesindeki bir kafeteryada düzenlenen davette yaptığı konuşmada, ilçedeki basın kuruluşları temsilcilerinin özel günlerini kutladığını söyledi.



Radyo programcılarının insanları eğlendirmek ve bilgilendirmek gibi önemli bir görevi üstlendiklerini ifade eden Koşma, “kulüp olarak, radyocular ile ilk kez bir araya gelişimizdir. Bunun için mutluyuz. Basında sansürün kaldırılışı önemli bir konudur. Ülke de önemli bir görevi üstlenen radyocular ve basın camiasını tebrik ediyorum” dedi.

Öte yandan, Türkiye'nin Kurtuluş Savaşı'nda kazandığı zaferin devamı olan Lozan Antlaşması 24 Temmuz 1923 yılında imzalanmasını da kutlayan Başkan Yeşim Koşma, kahvaltı toplantının ilerleyen bölümlerinde, kulüp faaliyetlerinden bahsetti.

Ereğli FM’i temsilen programcısı Gülçin Acaroğlu Demir’in katıldığı davete Elif Lions Kulüp Başkan Yardımcısı Berrin Özmadenci, Sekreter İrfan Demircan, Sayman Hatice Sulu, Amir Nesrin Günönü, Direktör Nur Oğuz ve ilçedeki Değişim Radyo ve Demokrat FM temsilcileri katıldı.  Katılımcılara,  günün anısına hediyeler verildi.