Son günlerde asker, polis ve sivil vatandaşları hedef alan hain terör saldırılarının ardından Kdz. Ereğli Yelken İhtisas Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Metin Akman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Özertan, Denetim Kurulu Başkanı Öznur Demircioğlu, Kulüp Komodoru Sezai Çimenoğlu, Kulüp Antrenörü Yağız Günaydın Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük’ü makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen taziye ziyaretinde konuşan Kulüp Başkanı Metin Akman, "Hain terör saldırılarında bu ülke evlatlarını kaybetti. Açıklamalarımızda terörü en sert biçimde lanetledik. Bugün de emniyet müdürümüzün nezdinde terörü lanetliyoruz. Bütün asker ve polis kardeşlerimizin başı sağ olsun. Emniyet camiamızın sonuna kadar arkasındayız. Onlar bizim kardeşlerimiz, canlarımız. Bu ülkenin gerçek güvenliğinin savunucuları emniyet mensupları ve Türk Silahlı Kuvvetleridir. Onlarsız Türkiye Cumhuriyeti'nin var olması söz konusu değildir. Onun için millet olarak emniyet mensupları ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sonuna kadar arkasındadır. Bu ülke hepimizin Türkiye Cumhuriyeti'ni hep birlikte yaşatacağız" dedi.

Ereğli’de emniyet açısından durumun iyi olması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük de "Ereğli çok şükür bu zamana kadar bu tür olaylarla karşılaşmadı ama bizde hiç bir zaman bununla ilgili bir rahatlık ve gevşeklik yok. Biz sonuna kadar Ereğli halkını güvenli bir şehirde yaşatmak için çalışıyoruz. Bundan sonra da böyle olacak, tüm tedbirlerimiz aksaklığa mahal vermeden en üst seviyede devam edecek" diye konuştu.