Bu Yıl 6. Düzenlenen ; İş ,Sanat Siyaset ,Spor ve Cemiyet Hayatının Önde Gelen İsimlerinin Katıldığı, Türkiyenin İlk Ve Tek İnternet Ödüllerinin Verildiği “Evos Angels Gecesi”  T.C Cumhurbaşkanlığının Özel İzni İle Afrin Operasyonunda ki Mehmetçiğe Moral Ve Desteği Kapsamında Movempick Otelde gerçekleştirildi. Mehmetçik Geceyi Canlı İzlediği etkinliğe Türkiye’nin önde gelen iş, sanat, siyaset, spor ve cemiyet hayatının tüm ünlüleri katıldı.  

“Eşsiz Bir Gece” olarak değerlendirilen etkinliği aylık 500 binin üzerinde tiraja sahip ve ülkenin ilk ve tek tescilli digital dergisi Evos Angels’in oylaması ile başarılı bulunanlara ödül verildi.






Türkiye’nin  Tüketici Akademisi Tarafından Ödül Alan İlk ve Tek Dijital Medya kurulu olan Evos Angels’ın gecesinde, Kandillili Rana Erdem’in Yılın En İyi Farkındalık Projesi (Fibromiyalji Sendromu FMS) Ödülü”ne layık görülmesi bölgemizde de büyük mutlulukla karşılandı.

Bilindiği gibi; Evos Angels, beş rakip arasındaki yapılan oylamalar sonucunda yılın en iyilerini belirliyor ve daha sonra düzenlediği muhteşem bir organizasyonla da ödülleri veriyor.

8.Kuruluş Yılını kutlayan Evos Angels’ın bu yıl 6. düzenlenen ödül gecesine  ünlü akını vardı. Deniz Seki, Linet , Bircan İpek, Derya Uluğ , Zahide Yetiş , İdo Tatlıses, Güneri Civaoğlu ,Turgay Kıran ve daha bir çok ünlü iş sanat spor cemiyet camiasından bir çok kişi ödüllerini alkışlarla aldı ...

Rana Erdem “Yılın En İyi Farkındalık Projesi (Fibromiyalji Sendromu FMS) Ödülü”ne layık görüldü ....Ödülünü Türkiye Güzeli Elif Ece Uzun ve Eski Turizm Bakanı Bülent Akarcalı’nın elinden alırken ödülü Afrin’de mücadele eden Mehmetçiklerimize armağan etti. 





Rana Erdem konuşmasında şunları söyledi:

 “Öncelikle bizi canlı izleyen Afrin’deki Mehmetçiklerimize selam ve sevgilerimi yolluyorum ..Allah ayağınıza taş değdirmesin inşallah sağlıcakla ailelerimize kavuşmayı nasip etsin ..Sizler iyi ki varsınız ...Sayenizde burada rahat nefes alabiliyoruz ...Ayrıca tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar dilerim gazilerimize Allah'tan şifa diliyorum ... Haberi okuyan tıklayan oy veren herkese çok teşekkürler ... Kendimde fibromiyalji mağduru olduğum için bu hastalığın duyurulmasında ömrüm yettiğince elimden geleni yapacağım ...Ciddi yaşam kalitesini düşüren bu hastalık ile hayatı kolaylaştırma yollarını fibromiyalji Türkiye (yumuşak doku romatizması) facebook sayfamdan gelişmeleri hastalarımız takip edebilir ... Ayrıca ger yıl 12 mayıs Fibromiyalji Farkındalık Günü etkinlikleri yapılacaktır ...Türkiye Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon derneğinin ve bu hastalığa gönül vermiş Profesör Dr Lar Önderliğinde Bu Yıl 20 Mayıs CVK Bosphorusda Sabah 10.00 ila 12.00 arası basın lansmanımız olacaktır ...Tüm basına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyor basın mensubu arkadaşları bekliyoruz ...

Ayrıca çok teşekkür etmek istediğim haberi yapan Sayın Eyüp Bektaş Abime Kdz. Ereğli Önder Gazetesine ve bana her daim desteğini esirgemeyen Sayın Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’a sonsuz teşekkürlerimle ... Sizler iyi ki varsınız ... sevgi ve saygılarımla.”