Alaplı’da faaliyet gösteren Kayalar Unlu Mamulleri, kendi ürettiği ekmeklerin faydalarını ve ekmeğin içinde hangi katkı maddelerinin kullanıldığını tabelayla belirterek müşterilerini bilgilendiriyor. 20 yıldır Unlu Mamulleri sektöründe hizmet veren Kayalar Unlu Mamulleri, kendi ürettiği ekmeğin faydalarını ve içinde bulunduğu katkı maddelerini tabelada yazılı olarak belirterek müşterilerini bilgilendiriyor.
Gazetecilere açıklamada bulunan Metin Kaya, müşterilerin fırından ekmek aldıktan sonra gönül rahatlığı ile ayrıldıklarını belirterek şöyle dedi; “20 yıldır. Alaplı’da Unlu Mamulleri sektöründe hizmet veriyoruz. Ak deniz Üniversitesi Almanca mütercim tercümanlık bölümü mezunuyum. Ekmek işi aslen babam yapar.
Ben kendim burada babama yardımcı oluyorum. Ekmek satışı yaptığımız mağazada müşterililerimizi bilgilendirmek için yazılı bir tabela astık. Müşterilerimiz önce ekmeğin içinde ne ürünler kullanılmış onları okuyor.
Sonra ekmeğin faydaları nelerdir onları okuyor. Müşterilerimiz bu uygulamadan çok memnun bu bölgede bizden başka bu uygulamayı yapan  yak.”