Karadeniz Ereğli'nin önemli yayın kuruluşlarından biri olan Gündem Gazetesi her dönem refik olmanın duyarlılığı içinde kalmanın ayrıcalığın sürdürüyor.
Gündem Gazetesi'nin Sahibi Metin Eser ile Özel Kalem Müdürü ve eşi Hediye Eser Önder Gazetesi'ne yaptıkları nezaket ziyaretinde; yayın kuruluşları arasında dayanışma kültürünün önemine vurgu yaptılar.
Gazetemizin köşe yazarlarından Eyüp Bektaş ile bir süre görüşen refikimiz Gündem Gazetesi'nin sahibi ve özel kalem müdürü, yirmi yılı aşan dostluğun sonsuza kadar sürmesi dileğinde bulundular.
Bilindiği gibi Gündem Gazetesi'nin kurucusu emekli öğretmen Ali Osman Eser. Daha sonra mesleğin mekteplilerinden Ali Suat Eser'in devam ettirdiği Gündem Gazetesi, A. Suat Eser'in rahatsızlanması üzerine Metin Eser'in sorumluluğuna geçmişti. Eser Ailesi ile bütünleşen ve çeyrek yüzyıla yakın bir zamandır her şeye rağmen yayın hayatını sürdüren Gündem Gazetesi, Migros'un hemen karşısındaki yeni işyerinde kamuoyunun, gözü, kulağı ve sesi olmaya devam ediyor.