Karedeniz Ereğli’de günlük olarak yayımlanmakta olan Refikimiz  Gündem Gazetesi bir kez daha yeni bir kuruluş yıldönümü kutlamanın coşkusunu yaşıyor.

Emekli öğretmen Ali Osman Eser’in 13 Kasım 1989 yılında kurduğu  Gündem Gazetesi 21 yayın yılını geride bırakarak 22. yayın yılına merhaba dedi.

Oğulları Ali Suat Eser ve Yücel Eser ile birlikte gazeteyi tesisleriyle birlikte büyüten Ali Osman Eser, 2002 yılında yaşama veda edince, gazetenin sahipliğini en büyük oğlu Ali Suat Eser üstlendi. Gazetecilik yapan diğer oğlu Yücel Eser’in de hukuk fakültesini bitirerek avukatlığı başlaması ile devam eden Gündem Gazetesi, yaptığı özel haberlerle sürekli gündemi belirleyen en önemli yayın kuruluşları arasında yer aldı.

I kızı, 4 oğlu olan Ali Osman Eser’in kurduğu Gündem Gazetesi’nin sahipliğini şu anda Çetin Eser yürütüyor. Ali Suat Eser’de, geçirdiği rahatsızlıklardan dolayı yaklaşık 1.5 yıl işinden uzak kaldıktan sonra,  yeniden gazetedeki görevlerini yerine getirmeye çaba gösteriyor.

 “Refik” kavramı içinde gördüğümüz ve sürekli dayanışma kültürüyle yan yana olduğumuz Gündem Gazetüesi’nin doğum gününü kutluyor, yeni bir yayın yıldönümüne ulaşmasının coşkusunu da Önder Gazetesi Camiası olarak paylaşıyoruz.